Pakket informatie Webdesign en Webbouw Friesland

Goedkope website laten maken in Friesland? Bekijk onze pakketten.


Standaard Pakket


€295

Meer Pagina'sStandaard Website

Een standaard website biedt al veel mogelijkheden. De website is uitbreidbaar met diverse elementen, afhankelijk van uw bedrijf of instelling. Denk aan contactformulier, portfolio, slideshow, bestandsupload/ download, modal windows, extra menu's, sticky elementen, etc. Zie bij ons portfolio.
De website wordt ontworpen, gebouwd en onder de domeinnaam op het Internet geplaatst. Los van de website (€295) betaalt u voor de hosting van de site aan een hosting provider. Wij bemiddelen hierin.

Onderdelen

Website (Standaard)
Handleiding
Overdracht
Domein*
Hosting*

* = Niet inbegrepen

Prijs excl. btw.

Webshop Pakket


€395

BasisWebshop

Ook het aanbieden van een webshop is mogelijk. Een voorbeeld zien? Zie bij ons portfolio.
Voor een webshop moet u rekening houden met aanvullende transactiekosten. Naast de kosten voor een basis webshop (prijs vanaf €395), betaalt u vanaf €0,29 tot €0,45 per IDEAL transactie en 3,4% + €0,35 EUR per PayPal transactie. Banken berekenen echter ook abonnementskosten (vanaf €0 tot rond €20 per maand) voor een IDEAL account en soms entreekosten. Daarnaast is een zakelijke rekening nodig (vanaf €1 tot rond €10 per maand).

Onderdelen

Website (Webshop)
Handleiding
Overdracht
Domein*
Hosting*

* = Niet inbegrepen

Prijs excl. btw.

Non-profit Pakket


Vanaf €180

In overlegNon-profit Website

Voor (aantoonbaar) non-profit organisaties bieden wij de mogelijkheid tegen 40% lagere kosten een Standaard website te bouwen. Een webshop is hier niet mogelijk. In ons portfolio vindt u voorbeelden van websites die zijn gemaakt voor twee non-profit orkesten en een vereniging.
De website wordt ontworpen, gebouwd en onder de domeinnaam op het Internet geplaatst. Los van de website (vanaf €180) betaalt u voor de hosting van de site aan een hosting provider. Wij bemiddelen hierin en kunnen u hiervoor een bijzonder goedkope oplossing aanbieden.

Onderdelen

Website (Non-profit)
Handleiding
Overdracht
Domein*
Hosting*

* = Niet inbegrepen

Prijs excl. btw.

Service contract


Vanaf €50

per jaarService Contract

Een website moet up-to-date zijn. Een website die niet actueel is, zowel qua look en feel als qua inhoud, is een slechte reclame voor uw bedrijf of instelling. Een site die wel up-to-date is, wordt geliked en wordt door meer bezoekers bekeken. Hoe meer traffic uw website genereert, des te beter het is voor uw omzet of informatieverstrekking. Naast het ontwerpen van websites bieden wij ook servicecontracten aan, waardoor u geen zorgen hoeft te hebben voor de actualiteit van uw website. Het enige wat u hoeft te doen is het aanleveren van foto's en tekst. Wij zorgen voor de plaatsing in de website. Een servicecontract leveren wij van €50 of €95 per jaar. Dit is gebaseerd op onderhoud tot 2 resp. 5 uur. U krijgt actueel inzicht in het gebruik. Is de tijd op na bijvoorbeeld een half jaar, dan kunt u extra tijd aanvragen. Houdt u tijd over aan het eind van het jaar, dan blijft dit staan voor een volgend jaar.
Wilt u nieuwe functionaliteit binnen de website, dan past dit vaak niet binnen het service contract en berekenen wij een uurtarief van €30 per uur.

Onderdelen

Onderhoud
vanaf 2 tot 5 uur
Foto's bijsnijden
Inhoud Plaatsen
Maken backups
Software Upgrade

Prijs excl. btw.