FAQ Webdesign en Webbouw Friesland

Een domeinnaam is de naam waaronder uw website bereikbaar is op het internet. Voor de domeinnaam staat www, wat staat voor World Wide Web. Een domeinnaam kunt u zelf bedenken, maar om een naam te kunnen gebruiken, dient deze beschikbaar te zijn.

U kunt eenvoudig bekijken of een domeinnaam beschikbaar is, bijvoorbeeld bij Webruimtehosting. Indien een domeinnaam beschikbaar is, kunt u deze reserveren.

U kunt een domeinnaam aanvragen bij iedere webhosting partij, bijvoorbeeld bij Webruimtehosting, maar u kunt dit ook aan ons vragen. In dat geval ontwerpen en bouwen wij niet alleen de website, maar zorgen wij er ook voor dat deze onder de door u gevraagde domeinnaam wordt gehost.

Ja, dat kan. U kunt bij ons aangeven welk domeinnaam u heeft. Aan ons verstrekt u een zogenaamde verhuiscode die u bij uw huidige hosting provider kunt opvragen. Met de verhuiscode zorgen wij ervoor dat het domein wordt verhuisd naar de webhosting partij van uw keuze.

Wij vragen u niet om jaarverslagen of winstcijfers te verstrekken. Op basis van de naam van uw organisatie of type organisatie zullen wij hiervoor een inschatting doen. Mocht hierover onenigheid ontstaan, dan zullen wij hierover met u in gesprek gaan. Doorgaans komen we hier uit.

U krijgt volledig garantie op de werking van de website. Voordat de website life gaat, laten wij deze door u uitvoerig testen en beoordelen, met behulp van een tijdelijke domeinnaam. Pas als u volledig tevreden bent, zullen wij de website overzetten naar het definitieve domein en betaalt u de met u overeengekomen prijs.

Dit is erg afhankelijk van de gevraagde functionaliteit. In principe wordt hiervoor een prijs in rekening gebracht op basis van het door ons ingeschatte aantal uren. Na uw akkoord zullen wij de functionaliteit inbouwen. En ook hiervoor geldt weer dat u pas betaalt na oplevering!

Gegevens die in een contactformulier worden ingevuld, worden via een beveiligde verbinding naar de server gestuurd en vervolgens belanden deze bij u in de mailbus. Beveilig uw mailbus met een voldoende sterk wachtwoord. Er worden geen klantgegevens opgeslagen in een database. Dit is anders wanneer u gebruik maakt van een inlog of registratie scherm. In die situatie worden de inlog gegevens opgeslagen in uw eigen database (van de website). Wachtwoorden worden hierbij versleuteld.

Deze kan worden verhoogd door het op de juiste manier toepassen van de juiste zoekwoorden. Daarnaast helpt het dat wij onze sites opleveren onder SSL. Ook kunt u zelf een google-bedrijfs account aanmaken, waardoor u hoger in de zoeklijst zult verschijnen.

Ja, dat is mogelijk. Een en ander is afhankelijk van de beschikbare informatie waarmee wij uw website kunnen ontwerpen en bouwen. Als de informatie via mail kan worden verstrekt en voldoende duidelijk is, zonder f2f contact, is het geen probleem. In andere gevallen waarbij f2f contact nodig is, dient de afstand minder dan plm. 50 km te bedragen, gerekend vanuit Leeuwarden.


Vraag er niet tussen? CONTACT